Saturday, July 12, 2014

diet ocd dedy corbuzier

diet ocd dedy corbuzier A është gjithë këtë herë ju nuk keni arritur të humbur peshë? Ende kanë një grumbull të yndyrë në trup? Kemi Bërë një shumëllojshmëri të sporteve, por nuk kanë arritur të hall një grumbull yndyrë në trup? Ndoshta ka diçka të gabuar me programin ju do të vrapojnë. Mund të jetë për shkak të dietës ose më pak serioze në drejtimin e programeve që ju bëni.

Një metodë që është e popullarizuar dhe shumë dietat sot është dilakuka metodë dietë Deddy Corbuzier OCD. Kjo është një metodë që çliron dietë e saj për të ngrënë asgjë, në do, por vetëm gjatë orëve terterntu çdo ditë. Ndjehet mirë apo jo? Mund të hani asgjë, por ende bëjnë diet.Namun pasi ora shkon jashtë, aq shpejt si ju nuk duhet të hahet asgjë, por ujë mineral.

Pra, si mund të shkoj në një OCD dietë në mënyrë që të ketë sukses? Natyrisht në mënyrë që të jetë i suksesshëm ne duhet të vërtetë vënë atë në praktikë. Nuk ka gjysmë-gjysmë ose të ndaluar gjysmë rrugë. Për shkak se shumica e njerëzve të cilët nuk arrijnë të bëjnë një metodë dietë nuk është kuptuar apo mërzitur, ndërsa në një dietë. Mëposhtme përshkruan një dietë të OCD, siç citohet nga blogu http://roompturaki.blogspot.com.

     Asnjë mëngjes (të paktën 3-4 orë pas zgjimit).
     Hani 8/6/4 orë në ditë (pas orarit kjo është vetëm ujë ose çaj pa sheqer të pijshëm), kështu që ju mund të rrisë nivelet HGH.
     Ju mund të hani asgjë si zakonisht para se të bëni OCD
     Sportive me një model në vend të heqjen e peshave me kardio, djegia yndyrë do të jetë një maksimum prej 2 ditë rresht pas heqjes së peshave, nëse ju jeni duke agjëruar.
     Agjërimi mbi 16 orë / ditë ngre hormon tuaj HGH 1300-2000% që është e dobishme për korrigjimin e të gjitha funksioneve të trupit dhe djegie maksimale yndyrë.
     Për udhërrëfyes i plotë, ju mund të merrni atë për të lira website zyrtar ebooknya Deddy Corbuzier www.readyforfit.com.

Nuk ka nevojë të provoni dietë OCD të gjatë mengunggu, sepse fun kështu që ju nuk ndiheni si të jesh në një dietë. Sidomos për ata që nuk kanë zakon të mëngjes, patjetër të përshtatshme për të kryer metodë dietat e Deddy Corbuzier. Fat i mirë!

No comments:

Post a Comment