Monday, June 30, 2014

Cara Melakukan Diet OCD ala Deddy

Cara melakukan diet ocd ala deddy Duke pasur një trup të pakta është ëndrra e çdo personi. Për shkak të paturit e një yndyrë trupit zakonisht do të na bëjnë të duken më pak tërheqës. Përveç që yndyrë trupit është edhe robërit e zymtë herë të ekspozuar ndaj llojeve të ndryshme të sulmeve sëmundje të rrezikshme të tilla si tensioni i lartë i gjakut, diabeti, sëmundje të zemrës, goditje në tru që mund të çojë në vdekje. Nuk është për qëllim të trembë, por të paktën ti e kupton se ka yndyrë trupit është një kërcënim i sëmundjes.

Për të zgjidhur problemin trashje, ju mund të bëni stërvitje të rregullt dhe të rregullt. Por nëse ju nuk janë aq naiv e sportit për shkak të sëmundjes apo torturës, atëherë alternativa të tjera janë në një dietë. Një dietë popullor është dietë stil Deddy Corbuzier OCD.

Cara Melakukan Diet OCD ala Deddy

Cara Melakukan Diet OCD ala Deddy

Si të bëjmë një dietë OCD-style Deddy jo aq e vështirë si ju mund të mendoni. Me siguri ju keni menduar se dietë duhet të mohoj RIA, për të ushqyer ga vogël. Por në dietë OCD ju mund të hani çdo gjë që ju pëlqen. Por jo të gjithë ditës ju hani ushqime të preferuar, vetëm në orë të caktuara. Më shumë si agjërimi, por ju duhet ende të pini ujë.

Mëposhtme përshkruan udhëzimet në dietë OCD që ju mund menjëherë të përpiqen për të filluar nga tani.

     Asnjë mëngjes (të paktën 3-4 orë pas zgjimit).
     Hani 8/6/4 orë në ditë (pas orarit kjo është vetëm ujë ose çaj pa sheqer të pijshëm), kështu që ju mund të rrisë nivelet HGH.
     Ju mund të hani asgjë si zakonisht para se të bëni OCD
     Sportive me një model në vend të heqjen e peshave me kardio, djegia yndyrë do të jetë një maksimum prej 2 ditë rresht pas heqjes së peshave, nëse ju jeni duke agjëruar.
     Agjërimi mbi 16 orë / ditë ngre hormon tuaj HGH 1300-2000% që është e dobishme për korrigjimin e të gjitha funksioneve të trupit dhe djegie maksimale yndyrë.
     Për udhërrëfyes i plotë, ju mund të merrni atë për të lira website zyrtar ebooknya Deddy Corbuzier www.readyforfit.com.

Pra nëse doni një trup të pakta? Nëse po atëherë menjëherë të provoni dieting metodat Dedy Corbuzier OCD. Për shkak të se sa ju lexoni pa veprim, atëherë trupi juaj është ende stretchy. Si një tjetër alternativë, ju mund të merrni më të fundit info, informacion në lidhje me dietën dhe këshilla shëndetësore blog http://karolinalewandowska.blogspot.com. Mund të jetë e dobishme!