Tuesday, July 1, 2014

Cara Mengecilkan Otot Paha

Cara mengecilkan otot paha Si për të reduktuar yndyrë kofshë në të vërtetë nuk është shumë e vështirë. Duke bërë disa lëvizje të veçantë pastaj kofshët e tuaja do të duken më të vogla dhe të bukur. Kjo është për shumicën e grave një yndyrë kofshë është një problem i vet. Ka shumë arsye pse ata duan kofshët më të vogla, ato për shkak se ata duan të duken të lartë dhe nuk ka aq shumë shtyllave të mishit.

Paha kofshët janë shumë të mëdha mund të bëjë një shumë të calana Ju nuk përshtaten më. Për shkak të madhësisë që është kofshët shumë elastike kështu që ju duhet të shikoni asnjë pantallona të mëtejshme me një përshtatje të përsosur. Por të shpjegojë për ju është që ju mund të kufizoni kofshën me një mënyrë të thjeshtë që ndonjëherë ju nuk e keni realizuar përpara. Këtu janë disa nga komentet që ju do të përpiqen së shpejti në shtëpi.

Cara Mengecilkan Otot Paha 

Cara Mengecilkan Paha Gemuk yang Mudah

Olahrga me lart e poshtë shkallëve
Lart e poshtë shkallëve doli mjaft në mënyrë efektive për të bërë kofshët e tuaja pak. Përveç menaxhimin e peshës, lart e poshtë shkallëve mund të ngushtë kofshët në qoftë se bëhet rregullisht dhe si duhet. Duhet të ketë një vend të veçantë, ju mund ta provoni atë në punë. Përdorimi në shkallë të rritet deri në katin e fundit pa një të kaluar ashensor.

vrap
Alternative përveç lart e poshtë shkallëve është mënyrë e shpejtë. Në këtë mënyrë rutinore dhe të rregullt, atëherë një mënyrë e shpejtë për të bërë pjesë ushtrimin e muskujt tuaj kofshë të bëhet i fortë dhe i aftë për të përballuar dhe për të zvogëluar dukshmërinë e celulitit.

Është e lehtë dhe e thjeshtë nuk është ajo? Ju menjëherë mund të filloni nga tani deri kofshët janë të pakta dhe të vogla jo vetëm një ëndërr. Përveç kësaj për të zvogëluar kofshët tuaj, ju mund të provoni edhe menaxhimin trupi të jetë në gjendje të hall një grumbull yndyrë në trup.

No comments:

Post a Comment