Tuesday, July 1, 2014

cara memakai jilbab segi empat yang simpel dan bagus

cara memakai jilbab segi empat yang simpel dan bagus Si të veshin hijab drejtkëndëshe e lehtë dhe e thjeshtë që mund të përshpejtojë kohën. Ky lloj i velit si shumë të përshtatshme për ata që kanë shumë nxitim dhe të veprimtarisë në mënyrë që ata mund të kurseni kohë për aktivitete të tjera. Gratë e karrierës dhe amvise zakonisht kanë segudnag aktivitetet e përditshme të filluar larje, gatim, duke u kujdesur për fëmijët, për të punuar aktivitete ose në zyrë apo kudo.

cara memakai jilbab segi empat yang simpel dan bagus 


Shamia drejtkëndëshe hixhabi është lloj më të lehtë për t'u përdorur dhe mund të dikreasikan një shumëllojshmëri të formave që mund të përshtatura me një shumëllojshmëri të kushteve. Drejtkëndëshe hixhabi është gjithashtu shumë i përshtatshëm për të rinj dhe nënat e reja që duan terliihat në modë dhe të modës. Interesuar ta provoni? Shkoni të shihni disa fotografi tutorial më poshtë.

Segi empat nga shumë lloje të krijimet hixhab, hixhabi drejtkëndëshe është alternativa më e lehtë për fillestar, si dhe ata që janë tashmë ekspert. Para fillimit tutorial, ju duhet të ndërtojë disa pajisje të tilla si një shall drejtkëndëshe kokë, një gjilpërë me kokë dhe disa pajisje nëse është e nevojshme. Këtu janë disa fotografi të tutorial:

Mënyrë e Jo shumë e lehtë dhe e thjeshtë që të veshin hixhabin drejtkëndësh më lart? Ju vetëm të zgjidhni krijimet të cilat ju mund të përshtatet me nevojat dhe ditë-për-ditën e humor. Përveç kësaj, ju mund të provoni një mënyrë në modë të veshin hixhab për një pamje të modës. Pra, çfarë po prisni? Fat i mirë!

No comments:

Post a Comment