Thursday, July 3, 2014

cara mengecilkan paha perut dan lengan

cara mengecilkan paha perut dan lengan Si të tkurret kofshët me pajisje palestër mund të jetë një opsion alternativ që ju mund të përpiqet të marrë një kofshët e vogla dhe të pakta. Për shkak se përdorimi i pajisjeve palestër, atëherë ju mund të shkoni në palestër për të filluar këtë ushtrim. Në palestër ka shumë të mjeteve për të kryer një shumëllojshmëri të ushtrimeve për ndërtimin e muskujve si armë, prapa, gjoks, dhe këmbët.

cara mengecilkan paha perut dan lengan


 Cara Mengecilkan Paha

Në të vërtetë ka shumë mënyra që ju mund të bëni për të bërë kofshët e tuaja më të vogla dhe më të shpejtë. Për shkak se shumica e grave duan kofshët e vogla për të mbështetur pamjen. Përveç kësaj, duke pasur kofshët e mëdha bëjnë edhe aktivitetet e përditshme pengesa të tilla gjëra të rënda për të bërë dhe shumë calana që nuk përshtaten.

paha dan betis Nëse keni kofshët e mëdha dhe të kërkuar për të kthyer atë poshtë, dush është zgjedhja e duhur për të trajtuar atë. Ju mund të kërkoni ndihmën e një trajner personal apo trajnim instruktor palestër për të ndihmuar të siguruar udhëzime mbi çfarë të bëni për të kthyer poshtë kofshës.

Një nga lëvizjet që mund të provuar është një mënyrë e shpejtë për të përdorur mulli ecurit. Mulli Treat është një nga mjetet më të përdorura zakonisht për të trajnuar muskujt e këmbë, mund të përdoret për një shëtitje të shpejtë apo të kandidojë. Bëjë atë sa më shpejt të jetë ecje të shpejtë në mullirin e të ecurit me një reps pak. Gjithashtu kërkojë nga mësuesi palestër për të ndihmuar ndonjë yangharus bërë.

Përveç kësaj për të tkurrur kofshët, ju gjithashtu mund të merrni ju mund të provoni edhe mënyrën e shpejtë hollim më të sigurt dhe jo në rrezik për efekte anësore. Pra, çfarë po prisni? Fat i mirë!

No comments:

Post a Comment