Wednesday, July 2, 2014

cara mengecilkan paha ala jepang

cara mengecilkan paha ala jepang Si për të reduktuar kofshët në gratë nuk është shumë e vështirë si ju imagjinuar më parë. Ndoshta shumica e grave të bërë, sepse i lodhur dhe dembel kështu me radhë. Nëse ju vetëm lazing vetëm një idela vogël kofshë atëherë nuk do të mund të merrni. Për shkak se kofshët mund të pakta në qoftë se ju bëni disa trajnime dhe specialiteti lëvizje e bërë vrullshëm dhe të djegur yndyrë në atë zonë.

Ajo ka një kofshë të vogël është ëndrra e çdo personi të ndjehen të lehta për shkak të aktiviteteve dhe sigurisht të bëjë këmbët tuaja të duken formularin më të gjatë dhe të bukur. Nevojë për një grimë e luftës që ju mund të bëni lehtë në tuaj të ditë-për-ditë aktivitetet. Çdo të këtyre ngjarjeve mund të bëjë kofshët e tuaja të jetë i vogël? Dëgjoni shqyrtimit të plotë më poshtë.

cara mengecilkan paha ala jepang

Cara Mengecilkan Paha

Yoga Ushtrimi
Disa lëvizje të yoga për të formuar në krye të këmbë si një kofshë të bukur. Ne ju rekomandojmë që ju të zgjidhni një lëvizje të yoga të fokusuar në kofshën në mënyrë që të japin efekt shpejt.

vrap
Lëvizjet e tjera janë gjithashtu të jo më pak efektive se është mënyrë më të shpejtë. Duke bërë një shëtitje të shpejtë, kofshët tuaj do të jetë dinjitoz dhe sigurisht ieal më të vogla. Ju mund ta bëni atë në çdo kohë dhe kudo.

Lart e poshtë shkallëve
Ndoshta lart e poshtë shkallëve mund të duket i parëndësishëm, por për të bërë lëvizjen lart e poshtë shkallëve, mund të formohet kofshët zbehta dhe ideale. Që të filloni, të bëjë lëvizjen lart e poshtë shkallët me një akuzë të 2 x 8 kesehatan.

Fox jetese
Edit stilin e jetës tuaj duke reduktuar ushqime që përmbajnë shumë yndyrë. Replace me ushqime që përmbajnë shumë fibra, të tilla si fruta dhe perime.

Fillo tani, nëse ju doni kofshën ideale. Sepse në qoftë se ju vetëm lexuar kohë pa e bërë veprimin, atëherë ju do të mendaatkan ndonjë rezultat. Përveç kësaj për të zvogëluar kofshët tuaj, ju gjithashtu mund të merrni disa informacione në lidhje me shëndetin dhe hollim mënyrën http://historiadapmrn.blogspot.com këtu pa pagesë.

No comments:

Post a Comment